Podjetje

Podjetje Maxtel je ponudnik neosvetljenih optičnih povezav, prepoznan v telekomunikacijski panogi kot partner visoko strokovnih rešitev ter kakovostnih in tehnološko nevtralnih storitev zakupa optičnih vlaken. Je eden močnejših ponudnikov optičnega omrežja v Ljubljani z okolico in Kranju.

Podjetje Maxtel je specializirano izključno za gradnjo lastnega optičnega omrežja in s ponudbo omrežja v zakup.

Ponudnikom telekomunikacijskih storitev, gospodarskim družbam in državnim ustanovam omogoča popolno avtonomijo in centralno kontrolo nad lastnimi komunikacijskimi sistemi med poslovnimi enotami.

Storitve

Tehnološko nevtralne optične povezave za najvišjo kontrolo, varnost in stroškovno optimizacijo vzpostavitve vaših komunikacijskih sistemov.

Povabilo direktorja podjetja:

»Več o tekočih projektih in naši viziji za v prihodnje vam z veseljem predstavimo osebno, na sestanku. Tako lažje prepoznamo vaše potrebe in skupne priložnosti za rast.«

Dobrodošli v naših prostorih!

Kontakt

Lokacija: Brnčičeva ulica 49, 1231 Ljubljana – Črnuče
Telefon: +386 59 188 949
E-naslov: info@maxtel.si

Vizija

Podjetje smo ustanovili decembra 2001 z drzno vizijo gradnje alternativnega optičnega omrežja. Vizija je poosebljala razvojni potencial trga in napovedovala prihodnost telekomunikacijske panoge, ki se natanko tako tudi odvija.

Gradnjo optičnega omrežja smo začeli v Ljubljani z okolico in Kranju. Zaradi velikega razvojnega potenciala so leta 2005 v družbo vstopili tuji vlagatelji in z dokapitalizacijo dali podjetju nov zagon. Odlična sinergija med domačim upravljanjem in močnim lastnikom je podjetju omogočila nemoteno rast.

Poslanstvo


Usmerjenost k potrebam naročnikov in več kot 20 let telekomunikacijskih izkušenj menedžmenta podjetja Maxtel je narekovalo nastanek specializirane ponudbe tehnično nevtralnih optičnih povezav. Naročnikom omogočamo popolno avtonomijo pri izbiranju proizvajalca aktivne opreme ali ponudnika telekomunikacijske storitve. Neosvetljena optična vlakna, vgrajena izključno podzemno, zagotavljajo stabilne, varne in neprekinjene komunikacijske sisteme na območju Ljubljane z okolico in Kranju. Zazrti v prihodnost in dosegljivi naročnikom 24 ur na dan, 7 dni v tednu, izbiramo vsak dan svoje poslanstvo inovativnega, visoko profesionalnega, odzivnega in prilagodljivega ponudnika optičnih povezav.

Splošni podatki o gospodarski družbi

MAXTEL D.O.O.
Ime MAXTEL družba za telekomunikacije in informacijski inženiring d.o.o., Ljubljana
Naslov Brnčičeva ulica 49, 1231 Ljubljana – Črnuče
ID za DDV/Davčna številka SI63250691
Datum vpisa v register 16.01.2002
Matična številka 1685384000
Transakcijski račun SI 56 2900 0005 5825 006 (UNICREDIT BANKA D.D.)
Zastopnik MARKO ŠTER